Skip to content

Partnereim

Movementors

A Movementors egy közösség, amely a test- és mozgástudat fejlesztésével foglalkozik. Célja, hogy harmonikus kapcsolatot alakítsunk ki magunkkal és környezetünkkel egyaránt a testünk és a mozgás segítségével.

Jóga, akrojóga, tánc és egyéb mozgásformák oktatása mellett rendszeresen szerveznek táborokat, elvonulásokat. A szörftáborjaik alkalmával én is vendégoktatóként veszek részt már a kezdetek óta.

Gyere és lovagold meg te is a hullámokat a következő közös táborunkban!

Everness

Európa legnagyobb spirituális önismereti és életmód fesztiválja, az Everness Fesztivál. 

A fesztiválokon évről-évre széles spektrumról érkező hazai és külföldi neves terapeuták, előadók, szakemberek adnak elő, és interaktív kerekasztal-beszélgetéseken is részt vehetnek az érdeklődők. 

Az utóbbi években minden évben kiemelt előadóként veszek részt, több napon is előadok különböző témákban, és rendszeres résztvevője vagyok a kerekasztal-beszélgetéseknek. Gyere el te is a fesztiválra, remek és tudatosodást segítő élmény szokott lenni!

Táncoló tara

Csodálatos feleségem, Budai Zsuzsi női köre, mely segít minden nőnek megtalálni saját nőiségét és nőiességét, kibontakoztatni a női energiáit, visszatalálni önmagához a férfiak világában.

Egy közösség, amit jó nézni férfi szemmel: ahol saját magukra találásban kivirulnak, és szeretetben, támogatásban, szövetségben kapcsolódnak egymáshoz a nők.

Női körök ősidők óta működnek. A régi korok asszonyai pontosan tudták és nap, mint nap a bőrükön érezték ezeknek a megtartó közösségeknek a hasznát, a termését. A lányok a körök szelíd vagy éppenséggel nagyon is vad együttlétein tanulták meg mindazt, ami a női kibontakozásukhoz segítette őket.

„Nem is tudnék ennél jobb helyet ajánlani a lányoknak, nőknek, hölgyeknek, mint a Táncoló Tara közösséget.”