Skip to content

Rólam

Bemutatkozás

Ha szeretnél egy kicsit többet megtudni rólam, nézd meg ezt a videót, melyet még a tudatos.me-vel közösen készítettünk el. A videó elkészülte óta megszületett jogi szabályozásoknak megfelelően az általam oktatott technika (ECO – Energy of Consciousness) nem gyógyászati technikának, hanem energetikai harmonizálási technikának minősül, és nem kezeléseket végzünk, hanem harmonizálásokkal összekötött konzultációkat.

"Ha elengedjük azt, akik vagyunk,
azzá válhatunk, akik lehetnénk."

Budai Gergely vagyok, a hagyományos címkék szerint egyetemi oktató, készségfejlesztő tréner, coach. Ebben a minőségemben sok ezer embert volt már lehetőségem segíteni, 2006 óta számtalan szervezetnél vagy épp egyéniben.

„Ha igazán gyógyítani szeretnél, taníts!
A tanítás az út, hogy meggyógyuljon az ember,
s meggyógyuljon a világ.”

/Gyógyító Buddha

28 évesen egy nagyon nehéz magánéleti és egészségügyi helyzet hatására a tudatom kinyílt olyan lehetőségei felé, amikről addig nem tudtam. Elkezdtem belső úton járni, és azóta ez életem szerves részévé vált.

Több féle spirituális hagyományba is beleástam magam, rendkívül sok és sokféle hagyományvonal átadásain, beavatásain vettem részt, sokfelé a világban. Ezen tanulmányaim mára egy átfogó megértéshez vezettek, mely persze pusztán az alapját teremtette meg a további eszmélési utamnak.

Több mint 16 év tanulása, végtelen sok munkája és tapasztalása után mára spirituális tanítóként és gyakorlóként igyekszem a tudatosodás, eszmélés és gyógyulás folyamatában segíteni az embereket.

Hiszem, hogy emberi lényként életünk legfőbb feladata önmagunkban, saját életünkben rejlik. A tudatosság a kulcs, ami el tud vezetni minket ahhoz az emberhez, akik valójában lehetnénk.

Az ún. „őrült bölcsességben” hiszek. Abban, hogy akár egyénekről, akár közösségek fejlesztéséről van szó, mindig az adott aktorok, helyzet, környezet és elvárásfelhő határozza meg, hogy mit és hogyan kell lépni, néha szelíden – néha akár radikálisan.

Abban hiszek, hogy potenciált, megértésből fakadó alkalmazkodóképességet, belső hitet és mindent átfogó tudatosságot kell építeni, valódi válaszkészséget a kihívásokra, és akkor valódi fejlesztést, érdemi támogatást végzünk, nem csak itt-ott besegítünk, és egy idő után elakadnak nélkülünk a dolgok.

Az önálló, érett, magáért és a környezetéért felelősséget vállaló, érzelmeihez és belső valódi értékeihez kapcsolódó, saját valóságával rendben levő és önmaga lehetőségeit kibontakoztató tudatos ember az, ami bennem él eszményképként, és látom mindenki szemében, aki hozzánk fordul. A munkám az, hogy segítsek eljutni oda, ahol már te is ezt láthatod viszont a tükörben.