Skip to content

Képzések

Energy of Consciousness (ECO)

spirituális életvezetés & energiagyógyászat

Régi korok energiagyógyászatán alapuló modern harmonizálási technika, készségfejlesztés és független spirituális irányzat. Mindaz a tudás, megértés és tapasztalat, amit eddig sikerült magamévá tenni az évek során az ECO módszerében és annak átadási szintjeiben összpontosul.

Az ECO útja sok szintű, és változatos gyakorlatok és módszerek elsajátításán keresztül ad lehetőséget a gyakorlóknak egyre inkább rendbe tenni a saját egészségüket, életüket, kapcsolataikat, sikeressé válni életük minden területén.

Készségfejlesztő tréningek

Másfél évtized vállalati tréningjei, vezetőfejlesztése és coaching folyamatai után létrehoztam magánembereknek szóló tréningeim.

A cél az, hogy amit a szakmai berkeken belül tanítunk, azt a professzionális szintet elérhetővé tudjam tenni olyanoknak is, akiknek erre nem lenne lehetőségük máshol.

Egyelőre az alábbi két tréninget tettem ily módon elérhetővé.

Tréningek Tudatos vezetők részére

Az Önazonos vezetés esszenciája

Kövesdy Roland tréner, HR-szakember barátommal közös célt tűztünk ki magunk elé a Pressence felsővezetőknek szóló tréningjein.

A világunk megpróbáló kihívások elé néz a 21. században, valójában mindannyiunkon múlik, hogy élhető világot hagyjunk hátra a következő generációknak. Ebben a legnagyobb szerepe szerintünk a vállalati és közösségi vezetőknek van – küldetésünknek érezzük, hogy segítsünk ezen személyeket megtalálni az ehhez vezető utat.

Párkapcsolati workshop

„Egyedül jó, de együtt még jobb.”

Életünk egyik legmeghatározóbb és legszebb kincse lehet a párkapcsolat – ha nem szúrjuk el
😉 Ehhez viszont jól jöhet némi tükörbenézés, ébresztés és külső segítség.

Ez a workshop egy erősen limitált létszámú (max 5-6 pár) párkapcsolati szervíz hétvége, Zsuzsival, a feleségemmel és velem.
Célunk az, hogy segítsünk abban, hogy a kapcsolódás még inkább elinduljon egy örömteli, mély és bizalmi-szövetség felé, elmélyüljön abban a szeretetben-szerelemben, amivel a kapcsolat, az egyén és a környezet is magasabbra emelkedhet.

Jelentkezni itt tudsz (amitabhakozpont@gmail.com)