Skip to content

hogyan teremts
bőséget?

Egy workshop a bőségről és arról a szellemi és gyakorlati tudásról, megértésről, ami ahhoz kell, hogy a bőséget kibonthassuk az életünkben, és kioldjuk azokat az akadályainkat, amik korlátozzák, vagy egyenesen elzárják ezt tőlünk.

Pénz & Bőség
a Dharma tükrében

Hogy miért lett a kurzus neve “Pénz & Bőség a Dharma tükrében”? Mert azt tapasztaljuk, hogy akik a spiritualitásban és önismeretben keresik az útjukat, számukra gyakran jelent kihívást megtalálni és belehelyezkedni a bőség állapotába és megtartani azt.

Konkrétabban megfogalmazva: a legtöbb belső úton járó anyagi gondokkal küzd, mert a lénye elkezd a matérián túl nézni, de emiatt már kevésbé találja a megfelelő fókuszt itt. Viszont ez a szféra is a valóság, a teremtés része, ezzel is meg kell tudni találni a harmóniát. Ennek fokmérője a bőség áradása a különböző életterületeinken.

Mit jelent a pénzen kívül a bőség? És mit képvisel a pénz? Miért vannak korlátozó gondolataink a pénzről, és hogyan befolyásolja ez a bőséggel való kapcsolódásunkat?

Mit tanítanak az ősi bölcsességek a pénzről? Egyáltalán foglalkoznak-e a pénzzel? A kabbalista tanítások például határozottan foglalkoznak vele. De a bőség és elégedettség állapotával mélyen foglalkoznak az ősi keleti filozófiák is. 

És napjainkban is van számos olyan irányzat, amely a saját boldogságunk, vagy adott esetben a bőség megteremtésével foglalkozik, hasznos és könnyen elsajátítható eszközöket adva a kezünkbe, amivel a kezünkbe vehetjük az életünk alakulását.

És hogy mindez miért érdekes Neked? Megtanulhatod úgy építeni a fizikai bőséget, akár az életedben megjelenő pénzt, hogy az könnyedén meglehessen, amennyire valójában szükséged van. Építheted az anyagi világodat az egód dagasztása nélkül, és kereshetsz pénzt azzal, hogy megosztod mindazt a pozitív energiát, amid van, amiben hiszel, vagy amit létre tudsz hozni. Teheted mindezt úgy, hogy Te és a világ is gazdagabb legyen általa. 

Ez a workshop nem a gazdagságról szól. Nem derül ki, hogyan építhetsz hálózatot és kereshetsz vele rengeteg pénzt. Az sem derül ki, hogyan lehetsz milliomos, és nem építünk neked automatizált bizniszt sem. A lényedet visszük oda, hogy az életed az eddigi láncok nélkül működhessen, és utána te már rátalálhass arra a pénzkereseti módra, munkára, ami téged valóban hív.

A workshopnak te is aktív résztvevője leszel, nem pusztán az előadások hallgatója (ezért is hívjuk workshopnak és nem tanfolyamnak). A cél az, hogy Te megtapasztald és megtanuld valóban használni az átadott eszközöket a saját életedben.  

Kendi Hana

Kendi Hana az ősi ájurvédikus orvoslás módszereivel segítí a hozzá fordulókat. A hivatásából él, amit nem nevez a munkájának, ez inkább olyan dolog, amit szeret, és amivel ahhoz segíti a hozzá fordulókat, hogy egészségesebb és teljesebb legyen az életük.

Nem mindig volt ez így, kommunikációs szakember, sportoló, sportdiplomata és sportközgazdász is volt, míg a fizikai teste meg nem állította a sportéletben vezető útján, és elvezette a gyógyulás és gyógyítás irányába. 

“Egy nap egy kedves, addig ismeretlen ember azt mondta nekem, hogy csak akkor tudok majd lelki életet élni, ha nem kell a testemet érintő problémákkal (betegségekkel) foglalkoznom, ezért kifizetett nekem egy igen jelentős összeget, hogy egy ájurvédikus terápia újra egészségessé tegyen. Meggyógyultam és attól a naptól fogva foglalkozom az ájurvédával és adom át a csodát, amit én is kaptam. 

Az ájurvéda egy olyan gyógyító rendszer, melynek nagyon határozott filozófiai alapja van, tanításai nem csak a testeti és tudati folyamatokat, hanem a világot is segítenek megismerni. Korábbi spirituális tanulmányaim, például a kabbalista tanok, számos ponton összecsengnek a védikus filozófiával, és ahogy egykor az idegen megjósolta, egészséges fizikai testtel valóban sokkal hatékonyabban folytathattam önismereti utamat. 

Úgy érzem, hogy az életemben a bőség számos formában jelen van és ehhez is szövevényes út vezetett. Az úton tanultakat szeretném megosztani Veled ezen a workshop-on, egyik legkedvesebb tanítóm és ma már barátom, Budai Gergő segítségével.” 

Budai Gergely

Budai Gergely felsővezetői tanácsadóként és coachként, készségfejlesztő trénerként és spirituális tanítóként dolgozik azon, hogy emelje az egyének, közösségek, vállalatok és amennyire lehet, a társadalom tudatszintjét. Gergő sok fórumon ad elő, keresett szakember a vezetőfejlesztések területén, és sokfelé hívják beszélgetésekre, interjúkra, fesztiválokra és egyéb helyekre előadóként, influenszerként. 

“Lenyűgöző az élet, s ha nem vigyáz az ember, fülig szerelmes lesz belé. Mindig megvan benne az a potenciál, hogy anélkül, hogy bármit sejtenénk belőle, gyanútlanul haladva az utunkon, kihívások, pofonok, nehézségek, véletlennek tűnő történések formájában végül elsodor az addig elhitt valóságunk folyamából – és új, a személyiségünket és tudatunkat átformáló utakra tesz le. 

(Ka)Landolunk egy új világba, új énbe, és teljesen formabontó működésekbe. Ez történt velem is. Valamikor 2006 vége felé felkapott a forgószél, és a mai napig nem tett le. Kezdetben azt hittem, nem bírom és belepusztulok. Mára meg nagyon élvezem, egyre erősebbek a szárnyaim. Lehet így ám mindenkinek, rajtunk múlik.

Rátalálni a bennünk lévő potenciálokra, és felszabadítani mindazt, amit ezek által megteremthetünk, létrehozhatunk, hihetetlenül izgalmas. A sodródás és elszenvedés helyett egyre inkább játszani tudjuk az életet. A tudatlanság áldozataiból felnőhetünk a tudatosság játékosaiba. A viharzó óceánban fulladozva kezdjük az utat – de kitartó belső munkával, eszméléssel egy idő után a szörfdeszkán fülig érő mosollyal adunk hálát a hullámokért. 

A pénz is ennek a játéknak a része. Megtanultunk vele jól játszani? És vajon megáll itt a bőség valósága? Ej, jó játék ez – és nagyon hálás. Viszont ehhez érteni kell a játékszabályokat, s ha nem akarunk sok életen át apránként eszmélni ezekre a szabályokra, akkor érdemes ezt valamilyen formában direkt tanulnunk. Amikor Hana megkeresett, hogy együtt adjunk ennek egy formát, örömmel mondtam rá igent. 

Hana életében jó ideje tisztelettel figyelem a kinyílt bőség megnyilvánulásait, ráadásul komoly tudást hoz magával több nagy spirituális rendszer bőséggel kapcsolatos megértéseiből (is). Ez és kedves, őszinte személyisége, továbbá barátságunk, együtt azzal, amit a saját életemben megértettem, kinyitottam és tudatossá emeltem a bőség témaköréből, elhozta annak az idejét, hogy manifesztálódjon a “A Bőség a Dharma tükrében” workshopunk.” 

A workshop
Tematikája

Mikor gyere el?

  • ha még nem talált Rád a bőség a mindennapjaidban
  • ha szeretnél új, önazonos, mások számára is hasznos és értékes tevékenységet építeni,
  • ha szeretnél a hivatásodból élni és nem a munkádból 
  • ha nem szeretnél a feladásra váró csekkeken szorongani
  • ha szeretnél megismerni új módszereket és nézőpontokat a bőség témakörében
  • ha a bőség jelen van az életedben, és szívesen megosztanád a tapasztalataidat másokkal
  • ha érdekel a tudatos teremtés és ennek a módszerei
  • ha szeretnél magas rezgésű, széles látókörű emberek társaságában időzni
  • ha egyszerűen csak szeretnél a jövődbe befektetni

Mit tartalmaz
az ár?

a workshop
díja

A workshop díja alkalmanként  30.000Ft. Ha azonban augusztus 10-ig megvásárlod a 7 alkalmat egy összegben, akkor egynek az árát elengedjük, így  180.000 Ft -ért juthatsz hozzá (210.000Ft helyett).

Időpontok

1.  2024.09.20.  | 16:00 (péntek)
2.  2024.10.04.  | 16:00 (péntek)
3.  2024.10.25.  | 16:00 (péntek)
4.  2024.11.15.  | 16:00 (péntek)
5.  2024.12.13.  | 16:00 (péntek)
6.  2024.01.03.  | 16:00 (péntek)
7.  2024.01.31.  | 16:00 (péntek)

hogyan vehetsz részt?

Javasoljuk a SZEMÉLYES részvételt, de ha nem érsz rá, vagy nem vagy Budapesten, vagy bármi másért (pl. a még nem szabad és általad irányított munkahelyi időbeosztásod miatt) korlátozva vagy időben, vagy térben, akkor bátran csatlakozz ONLINE! 

Sőt! Ha nem tudsz élő időben csatlakozni a zoom közvetítéshez, akkor vissza is nézheted az alkalmakat felvételről!

Az ONLINE lehetőségek alól kivételt képeznek a “beavatás” jellegű programok és az olyan alkalmak, amikor egyes technikák átadásához szükséges a személyes jelenlét! 

Gyakori
Kérdések

Igen, alkalmanként lehet fizetni, ez esetben a kedvezmény azonban nem érvényesül.

A zárt facebook csoportban.

Írj nyugodtan a hello@hana.hu e-mail címre és Hana hamarosan válaszol.

Jelentekezés

Részvételedet 50.000 Ft előleg befizetésével és az alábbi Google űrlap kitöltésével tudod biztosítani.