Skip to content

Készségfejlesztő
tréningek

Másfél évtized vállalati tréningjei, vezetőfejlesztése és coaching folyamatai után létrehoztam magánembereknek szóló tréningeim. A cél az, hogy amit a szakmai berkeken belül tanítunk, azt a professzionális szintet elérhetővé tudjam tenni olyanoknak is, akiknek erre nem lenne lehetőségük máshol. Egyelőre az alábbi két tréninget tettem ily módon elérhetővé:

Asszertivitás
tréning

Gyakorlati segítség, eszközök a konfliktusos kommunikációs helyzetek, emberi kapcsolatok rendezésében  

Az egyén kommunikációs készsége sokkal erőteljesebb hatással van mind a munkahelyi eredményeire, mind a saját életében számára fontos kapcsolatok alakulására, mint azt általában felismeri – az életünkben megjelenő problémák, konfliktusok nagy mértékben köthetők a nem megfelelő kommunikációhoz és annak fel nem ismeréséhez.

A tréning elősegíti a hatékonyabb kommunikáció kialakítását, a nehéz kommunikációs helyzetek, konfliktusok eredményes kezelését. 

A résztvevők megélik, és tudatosan alkalmazhatják az agressziómentes, a másik szempontjait is tiszteletben tartó, egyúttal a szubmisszív (behódoló) tendenciáktól is mentes önérvényesítési szándék professzionális kifejezésének eszközeit. A tréning után a résztvevők képesek lesznek a helyzetnek megfelelő konfliktuskezelési-, ill. önérvényesítési stratégiákat alkalmazni, és ezáltal hatékony kommunikációt tudnak megvalósítani. Áttekintést kapnak a konfliktusok gyökeréről, és felismerik saját szerepüket a konfliktusok kialakulásában.

Megtanulnak beleállni saját érdekeikbe, párhuzamosan mások érdekeinek szem előtt tartásával. Készségszinten elsajátítják az asszertivitás alapjait, és ezzel egy élhetőbb, kiegyensúlyozottabb környezet létrehozását alapozzák meg, és megelőzik a kapcsolatok eltörését és az elszigetelődés kialakulását. Ez az eszköztár kitűnő lehetőségeket nyújt abban, hogy megtanuljuk azt is, hogyan ne fojtsunk el érzelmeket, hanem anélkül ürítsük ki azokat, hogy az destruktív lenne másokra, saját magunkra vagy magukra a kapcsolatainkra.

Ha szeretnél fejlődni a konfliktusok kezelésében, az önmagadért való kiállásban, érdekeid érvényesítésében, akkor szeretettel várlak a tréningen!

Ha felkeltették érdeklődésed egyéni tréningjeim, jelentkezz,

majd amint összegyűlik 6 fős jelentkezői létszám,

együttesen megbeszéljük a tanfolyam részleteit.

Prezentációs
tréning

A tréning koncepciója azon a jellemző megfigyelésen alapszik, hogy sok amúgy akár remek felkészültséggel rendelkező szakember nehézségként éli meg a nyilvános beszédet, prezentációs helyzeteket az introvertáltság, lámpaláz, gátlások felbukkanása, a megfelelő prezentációs ismeretek, készségek és eszközök hiánya vagy épp korábbi rossz megélések miatt.

Gyakran érezzük, hogy egy felbukkanó prezentációs igény csak egy fölösleges extra teher számunkra. Nehéznek találhatunk felépíteni egy prezentációt, elveszünk abban, hogy hogyan emeljük ki a fontos üzeneteket, milyen mennyiségben és mélységben adjunk részletes információkat, hogyan töltsük ki a rendelkezésre álló időt, vagy épp ellenkezőleg, hogyan tudjunk megmaradni az időkereteken belül.

Aggódunk, hogy hogyan készüljünk fel az esetleges kérdések megválaszolására, és hogy mi fog történni, ha mégsem tudjuk megválaszolni azokat. Hogy hogyan rejtsük el az idegességünket a hallgatóság elől. Célunk a tréning során ezeket a kérdéseket rendezni, és mellette mind technikai, mind készségszinten felkészíteni a résztvevőket a professzionális prezentációk megtartására.

A tréning célja:

A tréning során érintett, feldolgozott főbb témakörök

Ha felkeltették érdeklődésed egyéni tréningjeim,

jelentkezz, majd amint összegyűlik 6 fős jelentkezői létszám,

együttesen megbeszéljük a tanfolyam részleteit.

Pár név akikkel
már dolgoztam: