Skip to content

Eco képzések

ECO

Energy of consciousness

Régi korok energiagyógyászatán alapuló modern harmonizálási technika, készségfejlesztés és független spirituális irányzat.

Vallás- és dogmamentes, őszinte megtapaszalási út, melyben a gyakorló ki tudja nyitni a saját tudatában és energetikai rendszerében rejlő lehetőségeket.

Az ECO útja sok szintű, és változatos gyakorlatok és módszerek elsajátításán keresztül ad lehetőséget a gyakorlóknak egyre inkább rendbe tenni a saját egészségüket, életüket, kapcsolataikat, sikeressé válni életük minden területén.
Az ECO moduljain átbeszélt témakörökkel együtt egy kiváló spirituális életvezetési támasz, útmutató egy boldog élethez.

Mindenkiben ott rejlik a lehetőség, hogy segítse szeretteit és a környezetét nehéz helyzetekben, ehhez is megfelelő ismereteket tud adni ez az önfejlesztési folyamat.

Az ECO rendszere mindenki számára hasznos ismereteket és készségeket tud kinyitni. Az ECO 1. Kezdő modulra már 6 éves kortól lehet jelentkezni, nemtől, vallási- és világnézettől függetlenül.

Az ECO technikája a közösségünkhöz kapcsolódó oktatók, konzulensek és tanítványok közös fejlődési útja.

Amennyiben szeretnél nálam tanulni, és szeretnél részt venni ECO 1. Kezdő modulon, itt tudsz jelentkezni (amitabhakozpont[kukac]gmail[pont]com):

Szeretettel várlak!

Az ECO harmonizálási és egyéb technikái nem minősülnek gyógyításnak, orvosi kezelésnek vagy terápiának, és nem is helyettesítik azokat.